31 maj 2011


Ibland är det bara så jävla enkelt, livet.

30 maj 2011


Efter att jobbat i timtal med att få morsdagslacket perfekt - för att sedan se det flagna på några få minuter - känner jag mej plötsligt ganska så lättad över att vi förlorade ännu en budgivning på ett hus som skulle kunna bli våra drömmars. Renoveringen av ett (!) gammalt fönster har tagit hela helgen. Och värst av allt - fönsterdemonen tog över hela min kropp. Frustration. Svordomar. Allärivägen. Jag skulle inte vara en trevlig sambo, mamma, kollega, vän eller varelse med ett sånt däringa renoveringsobjekt just nu. Det räcker med skrotet jag har. Så tack ödet. Du räddade mej igen.

27 maj 2011





I kväll gick jag en tuff rond mot ostbrickan. Den knockade mej totalt, tillsammans med en intensiv vecka på Hemtexfältet. Det känns på riktigt lite som att jag har mött Tyson i ringen och blivit boxad på hårt över hela kroppen. För att inte snacka om hjärnan som fått sej några rejäla smockor och för tillfället är mer än groggy. Men örat är i fint skick, tack och lov.

Slappa, slöa och softa står på den obefintliga agendan för helgen. Hela familjen diggar. På måndag tar vi tag i livet igen. Det nya, som vanligt.

23 maj 2011





Medan jag är på härliga Hemtex och gör mitt bästa för att ge dom en skjuts i sin marknadsföring, finns det måhända en och annan som bläddrar i senaste numret av Plaza Interiör. Är man av den uppmärksamma typen ser man att det är mitt namn som står som avsändare för sidorna 104-109. Tycker du om det?

21 maj 2011



Förlåt mina Gutsare. för att tanten gick hem tidigt från AW:n igår. Detta är vad som väntar. Jag hoppas ni förstår.

17 maj 2011


Det fina - och luriga - med inspiration är att den kommer när man minst anar det. Idag var jag ute på en preprunda och VIPS så började skaparlusten bokstavligt köra runt i blodet på mej. Av alla ställen var det Lush som stod för denna upplevelse. De säljer också en fantastisk tvål under namnet Japan Aid vars försäljning oavkortat går till till att hjälpa de människor som drabbats av katastrofen i Japan. Tänk va, så fort man glömmer och går vidare med sitt.

12 maj 2011


Jag gillar män. Kloka män är bra för samhället. Idag räddade en man min dag. Igår räddade en annan man min kväll. Han kom som från ingenstans i en röd skåpbil. Inte kom-kom utan kom åkandes. Med rekvisita sänd från ovan. Glad, gladare, gladast.



Att ha kollegor är verkligen nåt jag saknar. Plingplonget i dörren, babblet, kafferasterna, utbytta erfarenheter och den vitt skilda musiksmaken. Därför uppskattar jag alldeles särskilt mycket vårt uppdrag med Kungsmässan Magasinet. Inte nog med att kunden är för härlig, vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med olika kreativa infallsvinklar med med samma mål och visioner. Så klart det blir bra. Idag finslipar vi detaljerna, i början på juni har du Magasinet i din hand. Enjoy.

11 maj 2011




Hipp hipp hurra. Idag fyller jag år. Det firar jag med att be chefen om ledigt, hålla kidsen hemma, äta fika till frukost, lunch och middag, jaga efter söta jordgubbar, lapa sol å få offert på takomläggning. Bästaste presenten i förskott fick jag av min vän Jonny - en hel dags förevigande av mej själv. Ego.

8 maj 2011


Strålande solsken, familjehäng, bleka kroppar och en jäkla massa plankor. Trädgårdsfix på hög nivå och sablar så trevligt vi haft. Stökigt blir det, långtrist emellanåt och många kronor i svärbössan. Men vi somnade i hög som vänner allihopa, lortiga och solkrämsstinkande, och staketet står där det står. Fast inte särskilt klart. Men nära. Vi klarade det!

4 maj 2011


Garderobsrensning pågår. Eminenta stylisten/kompanjonen/väninnan Kristin Brulay tog nämligen med mej på en välförtjänt heldagsshopping som heter duga. En fabulös dag, på pricken vad jag behövde. Här ska snyggas. Tack.

3 maj 2011


Smått jetlagad efter min fabulösa vecka i Borås sitter jag och jobbar igen det administrativa. Papper, papper och åter papper. Mest nöjd är jag över att ha deklarerat just innan klockan slagit deadline. Utanför mitt fönster trillar stora snöflingor och jag som hade tänkt ta finklänningen till dagens viktiga möte får snabbt tänka om. Med ovanligt trög hjärna. Rek på stan står i övrigt på agendan inför senare jobb under veckan. Sen ska här storstädas och storhandlas. Inte en dag för tidigt. Eller sent?